Eqviptusfamiljen - våra teamryttare

Vi på Eqviptus vill vara i framkant och vara en del i att utveckla svensk ridsport. En sätt för oss att jobba med detta är genom att stödja unga, ödmjuka och lovande ponnyryttare och deras familjer. Ryttare som genom hård träning och tävling satsar och når mål och framgångar i Sverige och i Europa. 

Vi vill också stödja och ta tillvara värdefulla samarbeten med personer som har samma sunda filosofi kring hästar som vi själva eftersträvar. 

Här kan du läsa mer om och lära känna våra teamryttare som alla representerar olika grenar inom ridsporten. Vi vill visa bredden inom sporten och att oavsett kunskapsnivå och inriktning så kommer man långt med rätt engagemang, värderingar och höga ambitioner.  

Eqviptus presenterar stolt våra teamryttare! 


Ann-Sofie Svensson,
Höjens hästhälsa

Ann-Sofie är certifierad Equiopat och driver sedan några år tillbaka företaget Höjens hästhälsa där hästens mående, styrka och hållbarhet är i fokus.


Astrid Rapp/familjen Rapp

Det var när Welshponnyn Lillemons Ariel köptes in till Astrid hösten 2017 som hela familjen Rapp fick upp ett gemensamt intresse för hästar och hästliv som nu har blivit en stor och viktig del av familjelivet.


Moa Hansson

Hej! Mitt namn är Moa och jag är 20 år gammal. Jag hr ridit sedan 2 års ålder och älskar verkligen hästar. Jag har en 6-årig D-ponny som heter Boy som jag tränar och tävlar i hoppning, där vi bland annat tävlat ungponny-SM. Dit siktar vi även i år!


Familjen Enestubbe

”Vi äter, sover och lever för våra hästar” Så säger familjen Enestubbe som bor på en liten hästgård i Växjö. Angelo 11 år och LillyBelle 9 år rider och tävlar A- och B-ponny upp till LA hoppning. Målet är högt för båda två. Båda siktar att kunna ta sig till SM och rida de högre klasserna.