THE STORY

Allt började när Viktoria insåg att det var svårt att hitta bra utrustning till dotterns älskade Welsh Mountain. I den stunden såddes ett frö – tanken på att skapa egen hästutrustning som kombinerar kvalitet och omtanke.
Så föddes Eqviptus, ett familjeägt varumärke som är djupt engagerat i att erbjuda förstklassiga produkter för både häst och ryttare och som idag har kunder över hela Europa.

Kärleken till hästar
Vår resa har alltid drivits av en genuin passion för hästar. Med år av erfarenhet och en kärlek till dessa magnifika djur, har vi på Eqviptus arbetat med omsorg och expertis för att skapa produkter som verkligen gör skillnad. Varje produkt i vårt sortiment är resultatet av noggranna överväganden och ett öga för både funktionalitet och stil.

Designen
När vi designar våra produkter ställer vi alltid en enkel men viktig fråga: Vad är bäst för hästen?
Med denna filosofi i ryggen investerar vi mycket tid och energi i att hitta de absolut bästa lösningarna. Vårt team arbetar tillsammans med equiterapeuter, sadelutprovare och andra experter för att säkerställa att varje detalj är genomtänkt och optimerad. Genom omfattande tester och noggranna utvärderingar ser vi till att varje produkt inte bara är bekväm och säker, utan även förbättrar hästens prestation och välbefinnande.

Utvecklingen
Vi vet hur avgörande rätt utrustning är för att skapa en trygg och harmonisk relation mellan ryttare och häst. Vårt sortiment av produkter utvecklas hela tiden och passar både vardagsryttare och professionella ryttare. Vårt nära samarbete med skickliga hantverkare och pålitliga leverantörer säkerställer att våra produkter håller högsta kvalitet. Varje artikel är tillverkad med noggrant utvalda material för att garantera hållbarhet och pålitlighet.

Personlig kundservice
Kundservice är hjärtat i vår verksamhet på Eqviptus. Vi strävar efter att ge varje kund en personlig och professionell upplevelse. Vårt team är alltid redo att besvara dina frågor, erbjuda rådgivning och hjälpa dig att hitta den perfekta utrustningen som passar just dina behov.

Välkommen till Eqviptus – där vår passion för hästar möter din kärlek till ridning. Låt oss tillsammans skapa en fantastisk upplevelse för både dig och din häst.