Om oss

Välkommen till Eqviptus, vårt familjeägda varumärke, som specialiserar sig på försäljning av hästutrustning.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter som är designade för att förbättra hästens komfort och prestation, samtidigt som vi tillgodoser ryttarens behov.

Vi som äger Eqviptus har en lång historia av kärlek och engagemang för hästar. Vår passion för dessa majestätiska djur har inspirerat oss att skapa en varumärkesresa som är fylld med omsorg, expertis och dedikation.

Varje produkt i vårt sortiment är noggrant utvald för att säkerställa både funktionalitet och stil.

Vi förstår vikten av att ha rätt utrustning för att skapa en säker och harmonisk relation mellan ryttaren och hästen. Därför strävar vi efter att erbjuda ett brett sortiment av produkter som passar både amatörer och professionella ryttare.

Vi arbetar tätt tillsammans med erfarna hantverkare och leverantörer för att säkerställa att våra produkter uppfyller höga kvalitetsstandarder. Varje produkt är tillverkad med noggrant utvalda material för att garantera hållbarhet och pålitlighet.

Vår kundservice är något vi sätter stort värde på. Vi strävar efter att erbjuda en personlig och professionell upplevelse för varje kund. Vi finns alltid tillgängliga för att besvara frågor, ge råd och hjälpa till att hitta rätt utrustning som passar dina individuella behov.