Detta är Eqviptus

Vår inspiration

Vi är alldeles vanliga hästmänniskor som lever och andas häst den mesta av vår vakna tid. Vår inspirationskälla är gemenskapen, relationen och glädjen som dessa fantastiska individer ger oss.

Vi tar oss igenom mörka kalla årstider, även med sina ljusglimtar såklart, för att sen också njuta av de härliga ridturerna i skogen varma sommarkvällar, eller att komma till en somrig tävlingsplats med grönska och färgglada hinder eller krispigt vita dressyrstaket. 

Allt med hästar har sin charm och sitt bästa tillfälle. Vare sig du brinner för en särskilt gren, hästar som hobby, eller främst tävling eller att bara vara så är ofta en sak gemensamt. Hästarna i fokus. 

Hästarna och det dagliga livet tillsammans med dem engagerar alla våra sinnen. Vi lär oss att leva i nuet, vi lär oss ansvar och vi lär oss medgång och motgång.


Eqviptus stigläder

Produkterna

Våra produkter är till för alla. De är designade och tillverkade med omsorg, både med hänsyn tagen till användaren av den färdiga produkten som till tillverkningsprocessen, materialvalet och ursprung. Våra produkter är tillverkade i kvalitetsläder. Det är mjukt och har en fantastisk känsla. 

Vi står för ständig utveckling och att man alltid kan bli bättre, därför kommer vi att fortsätta utveckla och förbättra våra produkter.Vår nisch - 
de allra minsta


Vi vill att du ska slippa kompromissa. Efter mycket planerande, skissande, många kontakter, otaliga prover och oräkneliga timmar senare stod vi med vår första produkt  -  med lite mer funktionell design och som inte bara i storlekar som passar stor häst utan även små ponnyer och små ryttare. Varje del i våra produkter är anpassade i både tjocklek, längd och bredd och vi är otroligt stolta över att kunna öka utbudet av riktigt bra produkter på marknaden.


Priserna

Vi har valt att sälja våra produkter direkt till dig, vår slutkund och användare av produkterna. Vi har medvetet valt att skippa alla mellanhänder och återförsäljare, vilket gör att vi kan hålla fantastiska priser på våra fina hantverksmässiga kvalitetsprodukter. Vi har även nöjd kund-garanti och erbjuder 30 dagars öppet köp. Vi vill att du ska vara nöjd och lika stolt över dina produkter från Eqviptus som vi är!  

       Eqviptus_equestrian